www.tnaflix.tv this babe is a sexpot.
  • +(05) 720 07 70
  • info@studioproteus.si
teenclub.cc

Lokalna televizija

Lokalna televizija

Namen izdajanja je celovito obveščanje javnosti ob upoštevanju potreb prebivalcev po izčrpnem in učinkovitem seznanjanju z dogodki, obvestili, gospodarskimi, družbenimi in kulturnimi prizadevanji. Pomemben del televizijske dejavnosti je krepitev vloge državljanstva in spodbujanje širšega zanimanja javnosti za javne zadeve. Zato TV Studio Proteus prenaša v živo občinske seje, odpira vprašanja, ki so pomembna za javni interes ter organizira javna predvolilna TV soočenja.

TV Studio Proteus je prepoznavna že več kot 20 let!

Programsko sodelujemo s sosednjimi izdajatelji televizijskih programov v regiji (Vascom Pivka, TV Galeja Ilirska Bistrica).Sicer pa je program TV Studio Proteus viden v kabelskih sistemih Postojna, Ilirska Bistrica, Cerknica, Logatec, Nova Gorica, Ajdovščina in v širokopasovnem optičnem omrežju Postojna in Pivka z dosegom 18.000 gospodinjstev.

FByt_tv3

Program iz lastne produkcije je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 20.00, v ponovitvah pa  ob sobotah in nedeljah ob istem času. V programu je mogoče oglaševati na videostraneh in oglasnih blokih. S svojim vrhunsko opremljenim studijem in montažnim sistemom smo kos tudi zahtevnejšim nalogam. Več o tem si lahko preberete v zavihku o oglaševanje.

 

tamil sex