www.tnaflix.tv this babe is a sexpot.
 • +(05) 720 07 70
 • info@studioproteus.si
teenclub.cc

Akcijska ponudba: Premium – Spomladanska ponudba Studia Proteus

Akcijska ponudba: Premium – Spomladanska ponudba Studia Proteus

Bodite premium. Surfajte z verjetno najboljšo internetno povezavo, glejte najboljše TV programe v originalni studijski kvaliteti, neomejeno telefonirajte z mobilnim telefonom in uživajte življenje.

Naši paketi vsebujejo eno ali več storitev, in sicer:

 • Televizija
 • Internet
 • Fiksna telefonija
 • Mobilna telefonija

Od 25 € / mesec za storitve interneta in televizije, četverček že od 35 € / mesec

V akcijskem obdobju lahko združite storitve televizije in interneta in zanje plačujete že od 25 € / mesec, vse štiri storitve pa že od neverjetnih 35 € / mesec.

Še vedno z najkvalitetnejšim signalom

S tehnologijo kabelskega prenosa prek DVB-C tehnologije še vedno zagotavljamo najboljši možen sprejem TV programov, saj dobavljeni signal dostavimo naročniku brez, da bi zmanjševali kvaliteto programa, kar nam omogoča tehnologija kabelskega prenosa.

Nakup TV sprejemnikov, tablic, prenosnih računalnikov in mobilnih telefonov na obroke

Ker želimo biti vaš najboljši partner, smo samo za vas pripravili pestro ponudbo TV sprejemnikov, tablic in prenosnih računalnikov in mobilnih telefonov, ki jih lahko kot naše stranke kupite tudi na ugodnih 24 mesečnih obrokov, brez obresti.

 

 

 • Mesečna naročnina s popustom velja za prvih 6 mesecev. Dodatni programski paketi se obračunajo ločeno, ravno tako porabljene
  minute izven vključenih enot. Akcija velja od 1.4.2019 do 1.9.2019. Akcijske cene veljajo za nove naročnike in naročnike, ki
  ponovno sklenejo pogodbo in ob sklenitvi nimajo aktivne vezave za katero koli naročniško razmerje Studia Proteus
upravnik

tamil sex