www.tnaflix.tv this babe is a sexpot.
  • +(05) 720 07 70
  • info@studioproteus.si
teenclub.cc

Arena Sport že pri Studiu Proteus

Arena Sport že pri Studiu Proteus

Arena Sport že na voljo v programski shemi Studia Proteus


Težko pričakovana televizija Arena Sport Slovenija končno prihaja k slovenskim ljubiteljem športa. V prvi vrsti se bomo osredotočili na košarko, predvsem na ligi NBA in ABA, ki so ju gledalci močno pogrešali. Zagotavljamo, da bodo lahko do leta 2025 spremljali naša košarkarska junaka Luko Dončića (Dallas Mavericks) in Gorana Dragića (Miami Heat) ter seveda tudi vse ostale virtuoze na košarkarskem igrišču.

Na Areni bomo NBA tekme predvajali vsak večer in tudi za vikend, ko so termini bolj prijazni slovenskemu občinstvu. Tekme Dallasa, Miamija in Denverja, za katere je med Slovenci še poseben interes, vsaj enkrat na teden, ostalo pa bodo veliki derbiji. V paketu bo tudi ves spremljevalni program, kot so oddaje, intervjuji in vpogledi v zakulisje dogajanja. Naš glavni komentator je Luka Štucin, eden najboljših poznavalcev lige NBA v Sloveniji in priljubljen glas prenosov v živo.

Trenutna vsebina na programih Arene Sport

Poleg težko pričakovane lige NBA, gledalcem trenutno ponujamo prenose švicarske, norveške, korejske in madžarske nogometne lige, pa tudi ligo MLS. V naslednjih tednih prenašamo Vzhodnoevropsko teniško prvenstvo, kjer med drugim sodelujejo Aljaž Bedene, Polona Hercog, Tamara Zidanšek in Dalila Jakupović, pa tudi prvi lopar sveta Novak Đoković. Predvajali bomo bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov. Konec avgusta in v začetku septembra pa se pričenjajo tudi prvenstva v košarki in nogometu, ki so bila spomladi odpovedana.

Pestre vsebine in močne okrepitve v prihodnosti

V prvem letu bo poudarek na košarki. Pravice imamo za NBA, ABA, ABA2, VTB, FIBA Ligo prvakov in NCAA. Prav tako so pravice zagotovljene za vsa prihajajoča velika rokometna tekmovanja v moški in ženski konkurenci, hokejska svetovna prvenstva, v nogometni ponudbi pa so španski pokal, Liga MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, švicarska liga, norveška liga, argentinska liga …

V sezoni 2021/2022 prihajajo še superzvezdniške nogometne okrepitve, saj bomo imeli na svojih programih vsaj dve izmed nogometnih lig velike evropske peterice. Tako smo prepričani, da bomo zadovoljili širok spekter okusov in še dolgo razveseljevali gledalce.

Na začetku smo se odločili ponuditi dva programa (Arena Sport 1 in Arena Sport 2), v prihodnosti pa bodo glede na potrebe to razširili. Potrudili se bomo, da bodo tekme v najvišji ločljivosti, da bo izkušnja prijetna tudi za zahtevnejše gledalce, tehnično bodo prenosi podprti na najvišji ravni. Naš dolgoročni cilj je jasen – želimo postati nosilec športa v Sloveniji, razviti lastno produkcijo in zagotoviti najboljše domače komentatorje. Za glavne projekte (NBA, ABA, ABA2, IIHF) so pravice v naši lasti do leta 2025, velika rokometna tekmovanja pa do leta 2024. Že zdaj razmišljamo tudi o prihodnosti ter pripravljamo pestre in kakovostne športne vsebine.

Izbrana komentatorska imena

V ekipo smo na začetku povabili izkušena in priznana komentatorska imena, ki jih gledalci poznajo in radi poslušajo, med drugim so to trenutno Luka Štucin, Grega Sever, Izidor Kordič, Alen Hodžić, Tilen Lovše, Marko Cirman in ostali. Veselimo se, da v ekipo vpeljemo tudi nova imena, ki se bodo razvila prav na naši televiziji in z nami ustvarjala novo poglavje športnega programa.

Namestitev programov

Na televizorju ali sprejemniku je potrebno zagnati ročno iskanje:

Frekvenca: 570 MHz
Modulacija: QAM256
Simbolna hitrost: 6900

upravnik

tamil sex