www.tnaflix.tv this babe is a sexpot.
  • +(05) 720 07 70
  • info@studioproteus.si
teenclub.cc

A1 Slovenija prevzema telekomunikacijsko podjetje Studio Proteus

A1 Slovenija prevzema telekomunikacijsko podjetje Studio Proteus

Podjetje A1 Slovenija, d.d. je s 13. julijem 2020 postalo 100-odstotni lastnik ponudnika telekomunikacijskih storitev Studio Proteus d.o.o. iz Postojne. S tem v A1 Slovenija, skupaj s preteklimi prevzemi, nadaljujejo krepitev razvoja lastnega fiksnega omrežja in močnejše prisotnosti v izbranih lokalnih okoljih.

Sinergije med podjetjema Studio Proteus d.o.o. in A1 Slovenija bodo uporabnikom kabelskega in optičnega omrežja na širšem območju Postojne prinesle dostop do najsodobnejšega in uporabniku prilagojenega portfelja telekomunikacijskih produktov po ugodnih cenah. Obenem si bosta obe podjetji prizadevali za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje ne glede na vrsto produkta in točko stika z uporabnikom.

Podjetje Studio Proteus uporabnikom na območju Postojne prek lastnega optičnega in kabelskega omrežja ponuja kakovostne storitve interneta, televizije ter mobilne in IP telefonije. Podjetje je v letu 2020 začelo intenzivno nadgradnjo svojega obstoječega kabelskega omrežja z optičnim omrežjem na vseh lokacijah v okviru področja pokrivanja s storitvami.

V skladu s strategijo krepitve položaja na trgu fiksnih telekomunikacijskih storitev bodo v A1 Slovenija skupaj z lastniki tudi v prihodnje nadaljevali s spremljanjem morebitnih priložnosti za rast na trgu.

upravnik

tamil sex