www.tnaflix.tv this babe is a sexpot.
  • +(05) 720 07 70
  • info@studioproteus.si
teenclub.cc

PRAVILA ZA PREDSTAVITEV KANDIDATOV ZA LOKALNE VOLITVE 2018

PRAVILA ZA PREDSTAVITEV KANDIDATOV ZA LOKALNE VOLITVE 2018

Studio Proteus d.o.o v skladu z Zakonom o volilni in referendumski kampanji določa in objavlja obseg, pogoje in način za izrabo programskega časa za predstavitev kandidatov, političnih strank in list ter njihovih programov za lokalne volitve, ki bodo potekale 18. novembra 2018. Pravila veljajo za TV Studio Proteus.

Uredništvo bo volilno kampanjo pred lokalnimi volitvami spremljalo na neodvisen in nepristranski način. To se nanaša tako na vsebinski vidik kot tudi na način in obseg spremljanja kampanje ter drugih z volitvami povezanih novic.

Uredništvo bo morebitne zahtevke za popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev obravnavalo skladno z določili Zakona o medijih. Pri tem zainteresirano javnost izrecno opozarja, da bo objava popravka zavrnjena vsem, ki bi ta institut skušali zlorabiti za posredno politično kampanjo.

 

OGLAŠEVANJE

Studio Proteus d.o.o vabi vse zainteresirane k oglaševanju in sporočanju oglasnih vsebin. Za točnost in resničnost navedb v oglasu odgovarja naročnik oglasa.

 

CENIK OGLAŠEVANJA

Obveščamo vas, da v predvolilnem času na TV Studio Proteus ponujamo naslednji oglaševalski paket:

3 minutna predstavitev kandidatov:

Snemanje in montaža: 150 evrov +DDV.

Objava na videostraneh: 7 dnevni paket 150 evrov +DDV

                                                                       

PLAČILO:

100% avans. Vsa naročila bomo obravnavali enako. Naročnik mora dostaviti oglase na ustreznem nosilcu in skladno s tehničnimi normativi najmanj tri dni pred prvim predvajanjem. Naročila za predvolilno kampanjo so v predvolilnem obdobju poslovna skrivnost. Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 05 720 07 70 in na elektronskem naslovu info@studioproteus.si.

 

 

 

 

 

upravnik

tamil sex