www.tnaflix.tv this babe is a sexpot.
 • +(05) 720 07 70
 • info@studioproteus.si
teenclub.cc

Nerazvrščeno

Nadgradnja kabelskega sistema in namestitev A1 TV kartice – 23. 5. 2023

Nadgradnja kabelskega sistema poteka v okviru priprav na pripojitev podjetja Studio Proteus k A1 Slovenija, d.d., o čemer smo vas obveščali že marca 2023.
Zaradi nadgradnje kabelskega sistema, prek katerega spremljate televizijske programe, boste po pošti prejeli novo A1 TV kartico za vsako naročeno televizijo.

Nadgradnja kabelskega sistema po potekala v maju, zato vas prosimo, da namestitev kartice izvedete v torek, 23.5.2023. Nova TV kartica pred navedenim datumom ne bo delovala.

 

Navodila za namestitev TV kartice

Navodila za namestitev TV kartice in ponovno iskanje televizijskih programov so navedena v nadaljevanju. Brez skrbi – namestitev je povsem enostavna in hitra.

 1. Sprožite iskanje programov v skladu z navodili tipa televizorja.

V torek 23. 5. 2023 bo potrebno sprožiti samodejno iskanje programov. Iskanje izvedete glede na navodila proizvajalca vašega TV sprejemnika. Svetujemo vam, da preverite navodila, ki ste jih prejeli ob nakupu vašega TV sprejemnika.

Samodejno iskanje TV programov večinoma traja od 2 – 3 minute. Samodejno iskanje TV programov je izvedeno uspešno, ko se na programskem mestu 1nahaja program SLO 1, na programskem mestu 2 SLO 2 in na programskem mestu 3 POP TV.

 1. Vstavite novo TV kartico.

Po pošti ste poleg A1 TV kartice prejeli  tudi TV modul. TV kartico s čipom najprej vstavite v TV modul, kot je prikazano na sliki. Nato pa vstavite modul v prosto režo vašega TV sprejemnika. Prosta reža se nahaja na zadnji strani TV sprejemnika.

Če uporabljate zunanji sprejemnik za sprejem digitalne TV, potrebujete samo A1 TV kartico. Namestitev kartice je odvisna od modela zunanjega sprejemnika (TV kartica se v tem primeru lahko nahaja na sprednji strani za zapiralko ali na zadnji strani, v reži). TV kartico vstavite v zato namenjeno režo in bodite pozorni, kako je TV kartica obrnjena. Kartico je potrebno vstaviti s čipom naprej.

 1. Preverite pravilno delovanje TV.

TV sprejemnik naj bo prižgan približno 10 minut na programu 1 – SLO 1 HD. TV kartica se bo v tem času samodejno aktivirala. Po 10. minutah bo na programskem mestu 145 viden program NET TV. Če program NET TV deluje, ste celoten postopek uspešno dokončali.

 

Navodila za iskanje programov

Samsung LCD TV:

 • pritisnite tipko MENU
 • izberete možnost KANAL, potrdite s tipko OK
 • izberete SAMODEJNO ISKANJE, potrdite s tipko OK
 • ponovno izberite SAMODEJNO ISKANJE – s pritiskom na tipko OK
 • izberite možnost ZAČNI, potrdite s tipko OK
 • pri izbiri signala izberite KABELSKI SIGNAL ter iskanje SAMO DIGITALNIH kanalov, nato izberite možnost NAPREJ, potrdite s tipko OK
 • ponovno izberite možnost NAPREJ, potrdite s tipko OK
 • po končanem postopku iskanja programov pritisnite tipko OK za potrditev. Za izhod iz nastavitvenega menija pritisnite tipko EXIT.

 

Philips LCD TV:

 • pritisnite tipko s simbolom HIŠICE (MENI)
 • izberite NASTAVITEV oz. NASTAVITVENI MENI, potrdite s tipko OK
 • izberite ISKANJE KANALOV, potrdite s tipko OK
 • če TV sprejemnik vpraša po potrditvi izbire iskanja programov, izberite opcijo START ter jo potrdite s tipko OK
 • izberite ZNOVA NAMESTI KANALE oz. PONOVNA NASTAVITEV KANALOV, potrdite s tipko OK
 • izbiro države ne spreminjate, če ni bilo težav s spremljanjem programov, v nasprotnem primeru izberite SLOVENIJA za novejše modele ter NEMČIJA oz. FINSKA za starejše modele. Po izbiri pritisnite tipko OK za potrditev
 • izberite KABEL (DVB-C), potrdite s tipko OK
 • izberite ZAČETEK oz. START ter začnite z iskanjem – s potrditvijo tipke OK
 • če TV sprejemnik vpraša po vnosu OMREŽNE FREKVENCE, vnesite 306,00MHz ter izberite -OPRAVLJENO, kar potrdite s tipko OK
 • če TV sprejemnik vpraša po izbiri operaterja, izberite OSTALI, potrdite s tipko OK
 • če TV sprejemnik vpraša po načinu iskanja (analogni in digitalni, samo digitalni, samo analogni) izberite opcijo, ki jo želite, predlagamo SAMO DIGITALNI
 • po končanem iskanju programov (iskanje lahko traja več minut) vam TV ponudi izbiro opcije ZAKLJUČEK, ki ga potrdite s tipko OK.

 

LG LCD TV:

 • pritisnite tipko HOME
 • izberite NASTAVITVE, potrdite s tipko OK
 • izberite SAMODEJNA NASTAVITEV, potrdite s tipko OK
 • izberite KABEL, potrdite s tipko OK
 • pri načinu iskanja izberite možnost HITRO, se postavite na V REDU ter za potrditev pritisne
 • kljukico naredite pred možnost SAMODEJNO OŠTEVILČENJE, izberite ZAČNI ter potrdi začetek iskanja s tipko OK
 • po končanem iskanju programov (100%) s tipko OK potrdite izbrano opcijo ZAPRI ter ponovno s tipko HOME zapustite nastavitveni meni.

 

Sony:

 • pritisnite tipko Menu (nastavitve, nastavitve za digitalni signal, samodejno iskanje digitalnih kanalov – da, Kabelska TV, vrsta – Hitro-Polno, Nastavitve frekvence – Samodejno, Nastavitve omrežja – Samodejno, Vrsta storitve)

Skymaster HD-XC2-03 (MPEG-4)

 • pritisnite tipko Menu (Kanal skeniraj, Nastavitve skeniranja, Prikaži LCN – DA, Sortiraj avtomatsko – LCN)
 • pritisnite tipko Menu (Hitro skeniranje, Začetna frekvenca – 306,0 Mhz, Simbolna hitrost – 6875 ks/s, Skeniraj QAM – 256 Qam, Omrežno iskanje – da), Išči + ok

Amiko impulse (MPEG-4)

 • pritisnite tipko Menu (Sistem, Prevzete nastavitve, Izbriši vse programe – Da, Inštalacija, Kabelska inštalacija, Frekvenca – 306,0 Mhz, Simbolna hitrost – 6875 ks/s, Modulacija – QAM256), Iskanje (zelena tipka), Exit
 • pritisnite tipko Menu (Izbor, Ostale nastavitve, Prikaži podnapise avtomatsko – Vklop), Exit

TechniSat Digit K3 (MPEG-2)

 • pritisnite tipko Menu (Nastavitve, Servisne nastavitve, Zbriši vse programe – Da, Obnovi tovarniške nastavitve – Da), sledi reset TV sprejemnika (avtomatsko se ugasne in ponovno prižge)
 • pritisnite tipko Menu (language – Slovenian, Izbira države – Slovenija, Tip zaslona – 4:3 (katodni tv sprejemniki) 16:9 Lcd plazma), Iskanje mreže, Rumena tipka (preskoči), Ponovno – rumena tipka (preskoči), Zelena tipka (dokončaj).

 

Navodila v obliki PDF, primerni za tisk so na voljo na tej povezavi

Obvestilo – Sprememba paketov med 23.5. in 31. 5. 2023

Naročnike kabelskega sistema obveščamo, da bomo v obdobju med 23. 5. in 31. 5. 2023 naredili sistemsko zamenjavo paketov.

V prilogi najdete obvestila, ki so bila posredovana prek pošte.

 

NOVI PAKETI

A1 Kabelski internet

Storitev/paket A1 Kabelski internet
Cena 22,99
Brez vezave
Hitrost do 100/5 Mb/s
Nadgradnja hitrosti (do 200/10 Mb/s) 5 €
Nadgradnja hitrosti (do 300/15 Mb/s) 10 €

 

A1 Kabel TV

Storitev/paket A1 Kabel TV S A1 Kabel TV M A1 Kabel TV L
Cena 18,99 € 23,99 € 28,99 €
Brez vezave
Št. kanalov 100 190 225
Kabelski TV sprejemnik/dodatni Brezplačno/4 € Brezplačno/4 € Brezplačno/4 €
VOYO

 

A1 Kabelski internet + TV

Storitev/paket A1 K A1 Kabelski internet + TV S A1 Kabelski internet + TV M A1 Kabelski internet + TV L
Cena 26,99 € 32,99 € 39,99 €
Brez vezave
Hitrost do 100/5 Mb/s do 200/10 Mb/s do 300/15 Mb/s
Št. kanalov 100 190 225
Kabelski TV sprejemnik/dodatni * Brezplačno/4 € Brezplačno/4 € Brezplačno/4 €
Fiksna telefonija Opcijsko 3 € mesečno /
v vsa slovenska omrežja fiksna in mobilna
Opcijsko 3 € mesečno /
v vsa slovenska omrežja fiksna in mobilna
Opcijsko 3 € mesečno /
v vsa slovenska omrežja fiksna in mobilna
VOYO

*Prva CONAX (TV) kartica je vedno brezplačna, vsaka naslednja CONAX (TV) kartica se zaračunava po ceniku 4 € na mesec.

 

VOYO (spletni dostop)

Uporabniki na paketih s TV (A1 Kabel TV S,M,L in A1 Kabelski internet + TV S,M,L), bodo po sistemski spremembi paketov prejeli prek pošte podatke za registracijo na spletni strani voyo.si. VOYO bo na voljo na 5 napravah.

 

Priloge:

Obvestilo – vzdrževalna dela 10.1.2023

Naročnike obveščamo, da bodo zaradi nujnih vzdrževalnih del občasno motene storitve na optičnem omrežju (TV, internet VOIP telefonija) v torek, 10.1.2023 med 8:30 – 13:00 na spodaj zapisanih lokacijah:

 • Jamska cesta 3 in 3a,
 • Vilharjeva ulica 8

Storitve na HFC koaksialnem omrežju zaradi vzdrževalnih del na teh lokacijah ne bodo motene. Ravno tako ne bodo motene storitve na našem optičnem in koaksialnem omrežju na naslovih, ki niso zapisani v tem obvestilu.

Za morebitne nevšečnosti se vam že v naprej opravičujemo. V primeru dodatnih vprašanj oziroma v primeru, da vam storitve ne bi delovale tudi izven zgoraj omenjenega okna vas prosimo, da nam to sporočite na našo telefonsko številko 05 720 07 70.

Studio Proteus

Arena sport premium – nov program v TV shemi

Radi bi vas obvestili, da smo na programsko mesto 73 umestili nov program – Arena sport Premium HD. TV sprejemniki, ki imajo nastavljeno samodejno posodobitev, bodo program našli samodejno, pri ostalih bo potrebna osvežitev programske sheme oziroma ponovno iskanje programov.

V primeru dodatnih vprašanj, smo na voljo na številki 05 720 07 70 ali preko naše elektronske pošte info@studioproteus.si

Prenovljeni paketi in jesenska akcija

Predstavljamo vam prenovljene, še večje in ugodnejše internetne in TV pakete.

Znižajte si mesečno naročnino in uživajte v brezskrbnem brskanju po spletu z višjimi hitrostmi in s še več TV programi. Ponudba velja za nove in obstoječe naročnike paketov Studio Proteus.

PAKETI V KOAKSIALNEM OMREŽJU STUDIA PROTEUS

 

PAKETI NA VOLJO NA OPTIČNEM OMREŽJU STUDIA PROTEUS

KAKO NAROČITI?

Ne zamudite in izkoristite ponudbo ter prihranite!
• Pokličite (05) 720 07 70
• Obiščite prodajno mesto Studio Proteus

 

 

Redna cena je odvisna od tipa tehnologije. Akcijsko ceno za pakete Studio Proteus TV (18,99 €/mesec), Internet (22,99 €/mesec), NET+TV (32,99 €/mesec) in NET+TV+TEL (35,99 €/mesec) lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki Studia Proteus, pod pogojem vezave na izbrani paket za 24 mesecev. Po izteku vezave se paket zaračuna po redni ceni v skladu s cenikom. Pogoj za pridobitev paketa in storitev je razpoložljivost kabelske in optične tehnologije na lokaciji. Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od tehničnega stanja kabelskega in optičnega sistema. Dvig hitrosti je na voljo uporabnikom, kjer tehnično lahko zagotavljamo oglaševano hitrost. Vsa oprema je dana v brezplačno uporabo in je last operaterja. Vse cene vključujejo DDV. Splošni pogoji uporabe storitev in priloge so na voljo na studioproteus.si.

Obvestilo – vzdrževalna dela

Naročnike obveščamo, da bomo v ponedeljek, 6.9.2021 med 10:00 – 15:00 opravljali nujna vzdrževalna dela na delu optičnega omrežja v Postojni. Posledica del bo začasni izpad storitev pri uporabnikih, ki storitve prejemajo prek optične povezave na naslovih:

 • Erazmova ulica
 • Kettejeva ulica
 • Župančičeva ulica
 • Kraška ulica
 • Cesta na Kremenco
 • Volaričeva ulica 40, 42, 44
 • Stara vas

Ostalim uporabnikom bodo storitve normalno delovale. Za morebitne nevšečnosti se vam že v naprej opravičujemo. Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki 05 720 07 70.

Studio Proteus

Obvestilo – posodobitev TV programske sheme

Obveščamo vas, da bo v ponedeljek, 23. 8. 2021 ob 24.00 uri potekala nadgradnja televizijskega sistema.

Za vas smo pripravili novo programsko shemo, ki bo 24. 8. 2021 nadomestila vašo obstoječo shemo. Dodatno boste brezplačno prejeli kar 20 novih TV programov. Nova programska shema je dostopa na naši spletni strani v zavihku televizija.

Za sprejem nove programske sheme je potrebno ponovno zagnati iskanje programov. Iskanje izvedete glede na navodila proizvajalca vašega televizorja. Svetujemo vam, da preverite navodila, ki ste jih prejeli ob nakupu televizorja.

Za dodatne informacije se obrnite na prodajno mesto Studio Proteus d.o.o., Cesta v Staro vas 2, 6230 Postojna ali na telefonsko številko 05 720 07 70.

Lep pozdrav,
Studio Proteus

Obvestilo – vzdrževalna dela

Obveščamo vas, da bomo v noči iz 27.5.2021 na 28.5.2021 med 00:00 in 6:00 izvajali nadgradnjo opreme. V tem času lahko zato pride do občasnih kratkotrajnih motenj storitev fiksne telefonije in ogleda za nazaj, zato se vam že v naprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

V primeru, da bi 28.5.2021 v dopoldanskem času imeli težave s kakšno od storitev, nas prosim kontaktirajte na 05 720 07 70.

Vaš Studio Proteus

Obvestilo – vzdrževalna dela

Obveščamo vas, da bomo v noči iz 25.5.2021 na 26.5.2021 med 00:00 in 6:00 izvajali nadgradnjo opreme. Opremo posodabljamo zato, da bi vam omogočili še boljšo in bolj stabilno povezavo in storitve. V tem času lahko zato pride do občasnih kratkotrajnih motenj storitev TV, interneta in fiksne telefonije, zato se vam že v naprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

V primeru, da bi 26.5.2021 v dopoldanskem času imeli težave s kakšno od storitev, nas prosim kontaktirajte na 05 720 07 70.

Vaš Studio Proteus

Sprememba hitrosti paketov

Pozdravljeni,

zaradi trenutnih razmer in prihajajočih praznikov je bolj kot kadarkoli prej pomembno, da ostanemo povezani, tako poslovno kot z našimi najbližjimi.

Za to povezavo pa je potreben hiter internet, zaradi česar smo se odločili, da dvignemo hitrosti interneta v vašem paketu.

Da boste s svojimi bližnjimi še lažje povezani ali v službi še bolj uspešni, smo vam z 18.12.2020 na vašem fiksnem naročniškem paketu, dvignili hitrost prenosa podatkov na kar 100/10 Mbit/s. Dvig hitrosti je brezplačen in ni časovno omejen.

Za dodatne informacije se obrnite na prodajno mesto Studio Proteus d.o.o., Cesta v Staro vas 2, 6230 Postojna oz. na telefonsko številko 05/720 07 70 ali informacije preverite na spleti strani www.studioproteus.si.

Dvig hitrosti velja za naročnike na optičnem omrežju Studia Proteus.

Lep pozdrav,
Studio Proteus

tamil sex