www.tnaflix.tv this babe is a sexpot.
 • +(05) 720 07 70
 • info@studioproteus.si
teenclub.cc

Nerazvrščeno

Obvestilo

V preteklih dveh dneh se je zgodilo, da je v večernih urah za nekaj minut izginil televizijski signal.

Oprema na izvoru je bila zaradi omenjene napake zamenjana in ne pričakujemo več podobnih motenj na televizijskem signalu.

Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo.

Ekipa Studia Proteus

Sprememba hitrosti paketov

Pozdravljeni,

zaradi trenutnih razmer in prihajajočih praznikov je bolj kot kadarkoli prej pomembno, da ostanemo povezani, tako poslovno kot z našimi najbližjimi.

Za to povezavo pa je potreben hiter internet, zaradi česar smo se odločili, da dvignemo hitrosti interneta v vašem paketu.

Da boste s svojimi bližnjimi še lažje povezani ali v službi še bolj uspešni, smo vam z 18.12.2020 na vašem fiksnem naročniškem paketu, dvignili hitrost prenosa podatkov na kar 100/10 Mbit/s. Dvig hitrosti je brezplačen in ni časovno omejen.

Za dodatne informacije se obrnite na prodajno mesto Studio Proteus d.o.o., Cesta v Staro vas 2, 6230 Postojna oz. na telefonsko številko 05/720 07 70 ali informacije preverite na spleti strani www.studioproteus.si.

Dvig hitrosti velja za naročnike na optičnem omrežju Studia Proteus.

Lep pozdrav,
Studio Proteus

Arena Sport že pri Studiu Proteus

Arena Sport že na voljo v programski shemi Studia Proteus


Težko pričakovana televizija Arena Sport Slovenija končno prihaja k slovenskim ljubiteljem športa. V prvi vrsti se bomo osredotočili na košarko, predvsem na ligi NBA in ABA, ki so ju gledalci močno pogrešali. Zagotavljamo, da bodo lahko do leta 2025 spremljali naša košarkarska junaka Luko Dončića (Dallas Mavericks) in Gorana Dragića (Miami Heat) ter seveda tudi vse ostale virtuoze na košarkarskem igrišču.

Na Areni bomo NBA tekme predvajali vsak večer in tudi za vikend, ko so termini bolj prijazni slovenskemu občinstvu. Tekme Dallasa, Miamija in Denverja, za katere je med Slovenci še poseben interes, vsaj enkrat na teden, ostalo pa bodo veliki derbiji. V paketu bo tudi ves spremljevalni program, kot so oddaje, intervjuji in vpogledi v zakulisje dogajanja. Naš glavni komentator je Luka Štucin, eden najboljših poznavalcev lige NBA v Sloveniji in priljubljen glas prenosov v živo.

Trenutna vsebina na programih Arene Sport

Poleg težko pričakovane lige NBA, gledalcem trenutno ponujamo prenose švicarske, norveške, korejske in madžarske nogometne lige, pa tudi ligo MLS. V naslednjih tednih prenašamo Vzhodnoevropsko teniško prvenstvo, kjer med drugim sodelujejo Aljaž Bedene, Polona Hercog, Tamara Zidanšek in Dalila Jakupović, pa tudi prvi lopar sveta Novak Đoković. Predvajali bomo bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov. Konec avgusta in v začetku septembra pa se pričenjajo tudi prvenstva v košarki in nogometu, ki so bila spomladi odpovedana.

Pestre vsebine in močne okrepitve v prihodnosti

V prvem letu bo poudarek na košarki. Pravice imamo za NBA, ABA, ABA2, VTB, FIBA Ligo prvakov in NCAA. Prav tako so pravice zagotovljene za vsa prihajajoča velika rokometna tekmovanja v moški in ženski konkurenci, hokejska svetovna prvenstva, v nogometni ponudbi pa so španski pokal, Liga MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, švicarska liga, norveška liga, argentinska liga …

V sezoni 2021/2022 prihajajo še superzvezdniške nogometne okrepitve, saj bomo imeli na svojih programih vsaj dve izmed nogometnih lig velike evropske peterice. Tako smo prepričani, da bomo zadovoljili širok spekter okusov in še dolgo razveseljevali gledalce.

Na začetku smo se odločili ponuditi dva programa (Arena Sport 1 in Arena Sport 2), v prihodnosti pa bodo glede na potrebe to razširili. Potrudili se bomo, da bodo tekme v najvišji ločljivosti, da bo izkušnja prijetna tudi za zahtevnejše gledalce, tehnično bodo prenosi podprti na najvišji ravni. Naš dolgoročni cilj je jasen – želimo postati nosilec športa v Sloveniji, razviti lastno produkcijo in zagotoviti najboljše domače komentatorje. Za glavne projekte (NBA, ABA, ABA2, IIHF) so pravice v naši lasti do leta 2025, velika rokometna tekmovanja pa do leta 2024. Že zdaj razmišljamo tudi o prihodnosti ter pripravljamo pestre in kakovostne športne vsebine.

Izbrana komentatorska imena

V ekipo smo na začetku povabili izkušena in priznana komentatorska imena, ki jih gledalci poznajo in radi poslušajo, med drugim so to trenutno Luka Štucin, Grega Sever, Izidor Kordič, Alen Hodžić, Tilen Lovše, Marko Cirman in ostali. Veselimo se, da v ekipo vpeljemo tudi nova imena, ki se bodo razvila prav na naši televiziji in z nami ustvarjala novo poglavje športnega programa.

Namestitev programov

Na televizorju ali sprejemniku je potrebno zagnati ročno iskanje:

Frekvenca: 570 MHz
Modulacija: QAM256
Simbolna hitrost: 6900

A1 Slovenija prevzema telekomunikacijsko podjetje Studio Proteus

Podjetje A1 Slovenija, d.d. je s 13. julijem 2020 postalo 100-odstotni lastnik ponudnika telekomunikacijskih storitev Studio Proteus d.o.o. iz Postojne. S tem v A1 Slovenija, skupaj s preteklimi prevzemi, nadaljujejo krepitev razvoja lastnega fiksnega omrežja in močnejše prisotnosti v izbranih lokalnih okoljih.

Sinergije med podjetjema Studio Proteus d.o.o. in A1 Slovenija bodo uporabnikom kabelskega in optičnega omrežja na širšem območju Postojne prinesle dostop do najsodobnejšega in uporabniku prilagojenega portfelja telekomunikacijskih produktov po ugodnih cenah. Obenem si bosta obe podjetji prizadevali za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje ne glede na vrsto produkta in točko stika z uporabnikom.

Podjetje Studio Proteus uporabnikom na območju Postojne prek lastnega optičnega in kabelskega omrežja ponuja kakovostne storitve interneta, televizije ter mobilne in IP telefonije. Podjetje je v letu 2020 začelo intenzivno nadgradnjo svojega obstoječega kabelskega omrežja z optičnim omrežjem na vseh lokacijah v okviru področja pokrivanja s storitvami.

V skladu s strategijo krepitve položaja na trgu fiksnih telekomunikacijskih storitev bodo v A1 Slovenija skupaj z lastniki tudi v prihodnje nadaljevali s spremljanjem morebitnih priložnosti za rast na trgu.

Studio Proteus gradi optično omrežje

Studio Proteus je v letu 2020 pričel z intenzivno nadgradnjo svojega obstoječega koaksialnega omrežja (HFC) z optičnim omrežjem na vseh lokacijah, ki jo trenutno pokrivamo s svojim omrežjem. Za več informacij nas prosim pokličite na 05 720 07 70 ali nam pišite na info@studioproteus.si

Vaš Studio Proteus

Spremenjen urnik pisarne

Zaradi COVID ukrepov, so uradne ure za obisk pisarne od ponedeljka do petka med 15:00 – 16:30 uro.

V času pouka in šolskih dejavnosti v šolo stranke NE SMEJO vstopati, zato strank ne bomo mogli sorejeti. Stavba bo zaradi preprečevalnih ukrepov zaprta.

Za nujne primere prosimo, da nas pokličite na telefonsko številko 05 720 07 70.

Filmski mesec na Studiu Proteus

Uporabnike obveščamo, da bomo do konca marca vsem uporabnikom vklopili paket HBO in Cinemax brezplačno.

Želimo vam zdravja in obilo veselja ob ogledu vsebin iz nabora naših programov.

Vaš Studio Proteus

OBVESTILO – spremenjen režim dela

Spoštovani,

Korona virus 19 se širi tudi po Sloveniji. S ponedeljkom, 16.3.2020 bodo vrata zaprle vse šole, zato bo za dostop do naših pisarn uveden spremenjen režim, o katerem vas bomo ustrezno obvestili.

Prosimo, da se za vaša naročila oziroma vprašanja obrnete direktno na našo telefonsko številko 05 720 07 70 ali na e-poštni naslov info@studioproteus.si.

V tem času bomo poskrbeli, da bodo naše storitve delovale brezhibno in vam zagotavljali najboljšo možno storitev.

Vse dobro,

Ekipa Studia Proteus

OBVESTILO – Sprememba e-poštnega strežnika

Naročnike obveščamo, da smo skladno z obvestilom, ki smo vam ga z računi poslali v začetku februarja v tem tednu preklopili na nov poštni strežnik.

Kaj je novega

 • Lahko boste uporabljali IMAP, ki je bil prej v testni fazi.
 • Sedaj so uporabniška imena enaka elektronskemu naslovu (npr janez.novak@studioproteus.si ima uporabniško ime janez.novak@studioproteus.si in ne janez.novak%studioproteus.si)
 • več prostora na strežniku

 

Ali se bodo podatki prenesli samodejno?

Ne. Zaradi GDPR podatkov ne moremo prenesti avtomatično.

 • Uporabniki, ki uporabljate POP protokol za ogled pošte, boste v nastavitvah le popravili uporabniško ime in znova vnesli geslo.
 • Uporabniki, ki ste testno uporabljali IMAP pa boste morali pošto najprej shraniti lokalno na odjemalcu in jo prestaviti na novo lokacijo. V kolikor imate s tem težave nas prosim kontaktirajte na 05 720 07 70 in z veseljem bomo pomagali

Kakšne nastavitve naj uporabljam za nastavitev poštnega naslova?

Nastavitve za POP/SMTP protokol

 • uporabniško ime: elektronski naslov (npr janez.novak@studioproteus.si)
 • vrata: 110, varnost: ne, geslo običajno ali vrata: 995, varnost SSL, običajno geslo

Nastavitve odhodnega (SMTP) strežnika:

 • strežnik: mail.studioproteus.si
 • vrata: 465, varnost: SSL (SSL – sprejmi vse certifikate pri nastavitvah na mobilnem telefonu)
 • omogočeno preverjanje uporabniških podatkov pri odhodni pošti

IMAP nastavitve:

 • strežnik: mail.studioproteus.si
 • uporabniško ime: elektronski naslov (npr janez.novak@studioproteus.si)
 • vrata: 143, varnost: ne, geslo običajno ali vrata: 993, varnost SSL, običajno geslo

Nastavitve odhodnega (SMTP) strežnika:

 • strežnik: mail.studioproteus.si
 • vrata: 465, varnost: SSL (SSL – sprejmi vse certifikate pri nastavitvah na mobilnem telefonu)
 • omogočeno preverjanje uporabniških podatkov pri odhodni pošti

Za dodatna vprašanja oz tehnično podporo smo vam na voljo na telefonski številki 05 720 07 70 med delovnim časom.

Če nisem prenesel svoje elektronske pošte na računalnik sem podatke izgubil?

 • Seveda ne. Stari podatki so zaenkrat še vedno shranjeni na starem strežniku, do katerega dostopate prek webmaila na naslovu https://mail.kabelnet.net ali tako, da nastavite poštni predal, vendar strežnike zamenjate v mail.kabelnet.net. Podatki bodo na strežniku dostopni še najmanj tedna oz do sredine marca 2020.

 

HBO in CINEMAX odslej v HD ločljivosti

Uporabnike bi želeli obvestiti, da so programi HBO 1, HBO 2, HBO 3, CINEMAX 1 in CINEMAX 2 od 10.2.2020 naročnikom, ki imajo naročen paket HBO ali CINEMAX na voljo v HD resoluciji na frekvenci 610 kHz. Uporabniki morajo osvežiti spisek programov, saj se je frekvenca za programe HBO in Cinemax zaradi spremembe ločljivosti spremenila.

Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 05 720 07 70 in elektronski pošti info@studioproteus.si

tamil sex