• +(05) 720 07 70
  • info@studioproteus.si

JESEN 2018 – ne zamudite jesenske akcije Studia Proteus

JESEN 2018 – ne zamudite jesenske akcije Studia Proteus

Glejte TV v HD kvaliteti, združite storitve televizije, interneta, fiksne in mobilne telefonije – na enem računu.

Od 20 € / mesec za storitve interneta in televizije, četverček že od 35 € / mesec

V akcijskem obdobju lahko združite storitve televizije in interneta in zanje plačujete že od 20 € / mesec, vse štiri storitve pa že od neverjetnih 35 € / mesec.

Še vedno z najkvalitetnejšim signalom

S tehnologijo kabelskega prenosa prek TVB-C tehnologije še vedno zagotavljamo najboljši možen sprejem TV programov, saj dobavljeni signal dostavimo naročniku brez, da bi zmanjševali kvaliteto programa, kar nam omogoča tehnologija kabelskega prenosa.

Novost pri Studiu Proteus – mobilna telefonija

Z uporabo najkvalitetnejšega mobilnega omrežja v Sloveniji smo si zagotovili ključno prednost pred konkurenčno ponudbo. Nismo največji operater, kar pomeni, da se strankam lahko individualno posvečamo in jim zato lahko najdemo – poiščemo najbolj optimalno rešitev za storitve, ki jih uporabljajo. Za naše nove in obstoječe naročnike smo pripravili pestro ponudbo mobilnih telefonov, ki jih lahko kupite tudi na 24 obrokov brez obresti.

Nakup TV sprejemnikov, tablic, prenosnih računalnikov in mobilnih telefonov na obroke

Ker želimo biti vaš najboljši partner, smo samo za vas pripravili pestro ponudbo TV sprejemnikov, tablic in prenosnih računalnikov in mobilnih telefonov, ki jih lahko kot naše stranke kupite tudi na ugodnih 24 mesečnih obrokov, brez obresti.

 

 

  • Mesečna naročnina s popustom velja za prvih 6 mesecev. Dodatni programski paketi se obračunajo ločeno, ravno tako porabljene
    minute izven vključenih enot. Akcija velja od 20.10.2018 do 1.12.2018. Akcijske cene veljajo za nove naročnike in naročnike, ki
    ponovno sklenejo pogodbo in ob sklenitvi nimajo aktivne vezave za katero koli naročniško razmerje Studia Proteus
upravnik